Is Omega 3-6-9 beter dan alleen Omega 3

Van de Boshoeve

Wij zijn Hobbyfokker van de unieke rassen Entlebucher en de American Hairless Terriër.

Daar we voor onze honden steeds opzoek zijn naar het allerbeste, zijn we overgeschakeld naar natuurlijke verse voeding in plaats van de klassieke brokken!

Het verschil is onmiddellijk te zien aan de glanzende vacht bij onze lieve Entlebuchers en aan de mooie egale huid bij onze Hairless Terriër en dit zonder extra voedingssupplementen, die we voorheen wel nodig hadden om hun in topconditie te houden. Zelf de ontlasting werd tot een minimum beperkt, daar de verse voeding volledig graan vrij is.

Onze honden zijn ook zeer gelukkig met het uitgebreid assortiment van DEGOMEAT, kwaliteitsvolle en hoogwaardige voeding met verschillende smaken, waardoor onze honden ruime afwisseling hebben in hun voerschema en iedere dag een ander diner krijgen voorgeschoteld.
Wij als baasjes zijn dan uiteraard ook heel tevreden en blij dat we deze natuurlijke voeding ontdekt hebben!

www.vandeboshoeve.be

Geraldine Longchamp

Hello Franky,

We would like to thank Degomeat; Nelson is 4 years old, never injured and competes at the highest international level of mondioring:  Because diet and intensive training are the two most important things for our athletes. We are happy to be able to count on the quality of your products. 

NELSON

• 2017 3ème championnat du monde FMBB cat 2 Mondioring
• 2017 1er sélectionné championnat du monde FCI mondioring cat.2 (Bilbao) 
• 2017 4ème Coupe de Belgique mondioring cat.2 
• Meilleure moyenne cat.2 2016-2017 
• CHAMPION du monde FCI mondioring cat.2 
• CHAMPION de Belgique FMBB mondioring cat.3 2018 
• VICE CHAMPION du monde FMBB mondioring cat.3 2018 
• CHAMPION du monde par équipe mondioring cat.3 FMBB 2018 

PS: Nelson nourri EXCLUSIVEMENT par degomeat est CHAMPION du MONDE FCI Mondioring cat2 - 2017 en Espagne ;) !!!!

Maarten Thys

Wij zijn heel tevreden over jullie vlees. Wij gaven onze honden eerst brokken maar hadden niets anders dan problemen met darmen en maag. Zelfs zo erg dat we bijna een hond kwijt waren door een darminfectie. Maar sinds we overgestapt zijn naar Degomeat zijn ze kerngezond en hebben we geen onnodige dierenartsbezoekjes meer. Dus bedankt hiervoor en doe zo verder !

Met vriendelijke groeten,
Maarten  

Of the Action Farm Tervuerense Herders

Wij voederen onze honden al meer dan 20 jaar met verse voeding, waarvan meer dan 12 jaar Degomeat. De reden waarom vers voer? Voor de gezondheid van onze Tervurenaars.  Zieke , zwakke , futloze , ongezonde en allergische exemplaren hebben we in onze kennel nog niet gehad , wat in de beginperiode met droogvoer wel eens het geval was (vachtproblemen , geen eetlust en overvloedige en stinkende uitwerpselen). 

Met onze verse voeding van Degomeat hebben onze Tervurenaars zich in de loop der jaren ontwikkeld tot zeer stevige gebouwde en gezonde herdershonden met een grote dynamiek en stevig uithoudingsvermogen en een uitzonderlijke dikke vacht ontwikkeld en ook hun donkere gepigmenteerde kleur kunnen behouden . samen met een zeer selectieve fok zijn we na verloop van jaren tot het huidige resultaat gekomen. De nieuwe eigenaars die we kunnen overtuigen om hun puppy op te voeden met verse voeding zijn ons nadien zeer dankbaar dat hun hondje is uitgegroeid tot een volwaardige grote gezonde actieve hond .

Fabeltjes van uw hond heeft te kort aan dit en dat , zijn allemaal verkoopargumenten die uit zijn context zijn gegrepen. Ook de meeste veeartsen zijn voorstander van droogvoer uit commerciële redenen . wat niet wil zeggen dat je veearts geen geschikte dierenvriend of hulp kan zijn.

Het belangrijkste is ; geef je jonge hond voldoende te eten , dat hij de kans bezit om uit te groeien tot een gezonde stevige hond (menselijke baby’s zet je toch ook niet op dieet). Uw puppy is niet snel te dik,, al beweerd de massa het tegendeel , een stevige pup groeit later uit tot een volwassen stevige hond.In een wereld die overstelpt wordt door reclame en gemakzucht is het verleidelijk uw hond de gemakkelijke kant en klare brok te verschaffen. Ook de brokken voor de verschillende rassen is pure bedriegerij. Alle honden zijn afstammelingen van de wolf , de één al dichter dan de andere , doe eens de moeite om deze dieren hun levensgewoontes qua gedrag en eten te bekijken .

Wij geven onze honden zowel kippenvlees , rundsvlees , vis en maken zelf de mengeling met de nodige rijst of granen . ook wordt er 50% de barfmethode toegepast dwz : beenderen en rauwvlees, hiervoor zijn de runderstrotten , kippenkarkassen , kippennekken ,konijn en penslappen van Degomeat uiterst geschikt voor.

Zie ook http://www.of-the-actionfarm.be/

Duitse Doggen L'Etoile de Geïko

Wij fokken al 15 jaar Duitse Doggen en in het begin voerden wij onze honden brokken van hoge kwaliteit zoals velen dat doen, maar we waren niet echt tevreden van het resultaat.

Men moet weten dat de Duitse Dog een hond is die zeer snel groeit en die veel aandacht nodig heeft op gebied van huisvesting, opvoeding maar ook voeding.

Na jarenlange samenwerking met dierenartsen die ons verschillende dure en weinig afdoende voedingssupplementen aanraadden om de groeiproblemen van onze honden te vergemakkelijken, hebben wij het advies ingewonnen van verschillende grote fokkers die ons wezen op de voordelen van natuurlijke voeding tegenover industriële voeding en we hebben toen besloten om onze honden te beginnen voeren met kippenkarkassen.  

Wij stellen al 9 jaar ons vertrouwen in de kwaliteit en de service van Degomeat (Frankie).

Wij zijn zeer tevreden van deze voeding en wij hebben doorheen de jaren een gestage verbetering in het welzijn van onze honden van generatie op generatie gemerkt. De pups groeien op een harmonieuze manier, zij groeien rustiger en houden een bepaalde spiermassa aan. Ze zijn meer homogeen, ze groeien niet uit proportie. 

De spierontwikkeling nodig voor de gewrichtsbescherming tijdens de groei werd beter gegarandeerd hetgeen ervoor zorgde dat de breekbaarheid van het skelet tijdens de te snelle groei van de hond grotendeels afnam dus veel minder groeiproblemen. 

De Duitse Dog is heel gevoelig voor maagkantelingen en ook hier heeft de voeding van Degomeat zijn nut bewezen. 

Na een buikechografie van onze honden hebben wij kunnen vaststellen dat hun magen kleiner en gespierder waren en de maagwanden dikker, in tegenstelling tot toen onze honden brokkenvoeding kregen. De maag werkt, trekt samen en zij is dus minder vaak onderhevig aan uitzetting, of kantelingen. Vermaal een hondenbrok en kijk maar naar het volume dat deze aanneemt, dan begrijpt u al heel snel dat de maag opblaast van deze brokken. Zij verteren wel goed maar de maag werkt maar een beetje en is dus onderheviger aan uitzetting en kanteling.  

Wij hebben trouwens geen enkele maagkanteling meer gehad sinds onze honden kippenkarkassen krijgen. 

De darmtransit is ook veel beter, de ontlasting vaster en compacter, de anale klieren krijgen werken ook weer terug beter omdat zij helpen de botjes van het karkas uit te scheiden.   

Wij hebben dikwijls discussies met dierenartsen die brokkenvoeding meer en meer aanraden; men moet maar in hun wachtzaal kijken die gevuld is met verschillende grote merken van hondenvoer. Zij halen daar een aanzienlijke winst uit. Wij vinden dat spijtig en wij willen hun bewijzen via voedselanalyses en de gezondheid van onze honden dat natuurvoeding ideaal is voor onze honden in tegenstelling tot wat de grote industrie aanprijst.

Het is vanzelfsprekend voor ons dat wij onze honden natuurvoeding blijven geven omwille van alle bovenvernoemde redenen. Nooit gaan wij nog terug naar hondenbrokken!

Del Mademo Franse Bulldoggen

Vooraleer we Degomeat als voeding gaven , hadden we weleens problemen met onze hondjes. Een Franse Bulldog heeft een kort darmstelsel en is daardoor niet geschikt voor elke voeding. Ze reageren heel goed op de BARF-methode en zo is elke maaltijd een feestmaaltijd.

Sinds we een viertal jaar geleden het ruime assortiment versvleesbereidingen van Degomeat ontdekt hebben zijn onze hondjes in topconditie !!

We doen shows in binnen- en buitenland.

Marijke De Moor
Zie ook http://www.delmademo.be 

Van den Beukenboom Dwergschnauzers

De ster onder al de verse natuurvoedingen!‘Degomeat’ hondenvoer is geschikt voor elke Dwergschnauzer én alle andere rassen. Zij garanderen u de nieuwste productiemethodes en topkwaliteit voor een schappelijke prijs. Laat uw Dwergschnauzer kennismaken met ‘Degomeat’ hondenvoer. Het is uiteindelijk hij die zal aangeven of het eten goed, lekker en gezond is.

Zij garanderen een constante en blijvende kwaliteit die elke kwaliteitscontrole doorstaat en die boven andere hondenvoeders staat.

Door dagelijks uw Dwergschnauzer, ‘Degomeat’ te geven houdt u zijn darmflora op peil. 

‘Degomeat’ hondenvoer is ontstaan in samenwerking met dierenartsen, fokkers en voedingsdeskundigen om een zo eerlijk mogelijk product te verkrijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur-, smaakstoffen of anti-oxidanten. De voeding van onze Dwergschnauzers is de basis voor een goede gezondheid. Zonder goede voeding geen goede gezondheid!  

Heerlijk, onze Dwergschnauzers zijn er dol op! 

Zie ook: www.dwergschnauzers.eu 

Felix Ho

As a professional dog trainer and a world championship competitor in utility dog sport, I give my dogs only the best training, the best housing, and of course, the best food. Before I started feeding my dogs Degomeat, like most of my colleagues I was feeding them only dry dog food from the popular brands. The result was inconsistent as some of my dogs couldn't put on weight, had skin irritations, and produced faeces and urine with very strong odors. I always believe the domestic dogs should have a diet a closed as what they eat in nature, but to prepare that myself is extremely time consuming and also not very economical. I started my research for a natural raw dog food and I found Frankie and Degomeat. I have started feeding my dogs Degomeat since 2010. Because of its wide range of choices, now I can give my dogs a diet that is closed to dogs' natural food source, easy to prepare, cost effective, and excellent for their health and performances. I highly recommend Degomeat to every dog owner !

Felix Ho

8 times IPO World Championship Competitor
2 times Belgian IPO CAC Winner 

www.felixho.be

© Degomeat BV - BE0461340116 - Webdesign & onderhoud: Dogsite.be